Dit lokale gulvfirma i Nordsjælland

Som det foretrukne gulvfirma i Nordsjælland, er vi specialiserede i epoxy- og polyurethangulve (PU-gulve) og betjener både private og erhvervskunder med vores ekspertise.

Gulvfirma i Nordsjælland med +8 års erfaring

Er du på udkig efter en gulvlægger i Nordsjælland, som kan lægge dit nye epoxy eller polyurethan gulv? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Hviid Gulve er vi nemlig specialister i netop disse gulvtyper, som vi har mere end 8 års erfaring med. Du er derfor garanteret et topprofessionelt resultat i høj kvalitet, når du vælger os til gulvlægning i Nordsjælland.

Vi lægger epoxy gulve og polyurethan gulve for både private og erhvervskunder i hele Nordsjælland som blandt andet Hillerød. Vi ligger også gulv i København og Ringsted. Og vi kommer også gerne forbi dig og lægger dit nye gulv og garanterer en høj service og et flot resultat – hver gang.

Vi kan hjælpe dig uanset om du skal have lagt nyt gulv i hele din bolig eller blot i et enkelt rum. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os. Vi lægger også gerne nyt gulv i din garage, kælder, værksted eller andre steder hvor du måtte ønske et vedligeholdelsesfrit og slidstærkt gulv. Vi er dit loyale gulvfirma i Nordsjælland og omegn.

Uanset hvor du skal have lagt nyt gulv, garanterer vi for at du får et perfekt resultat, og et gulv som ikke blot er holdbart og slidstærkt, men også æstetisk tiltalende og smuk. Både epoxy og polyurethan gulve kan nemlig laves i mange forskellige farver og mønstre, så du kan tilpasse udseendet til lige præcis din stil og præference.

Derfor skal du vælge en gulvbelægning i epoxy

Der er rigtig mange fordele ved at vælge en gulvbelægning i epoxy. For det første er epoxy gulve ekstremt holdbare og slidstærke. Du får faktisk ikke en gulvbelægning, som kan holde til mere, end et epoxy gulv. Det er bl.a. også derfor, at epoxy gulve er særdeles populære i garager, værksteder og kældre. Men epoxy gulve kan lægges alle steder i boligen, da det fås i et væld af farver og mønstre.

Epoxy gulve er dog ikke noget, som alle og enhver bør give sig i kast med. Det er nemlig en gulvtype, som hærder utroligt hurtigt, når den kommer ud på en overflade. Man skal derfor arbejde hurtigt og effektivt, og vide, hvad man laver, hvis man vil sikre et godt resultat.

Det er derfor vigtigt at du vælger et gulvfirma i Nordsjælland, som har den nødvendige erfaring. Hos Hviid Gulve har vi mere end 8 års erfaring med epoxy gulve, så du kan trygt overlade opgaven til os, vedvidende at du får et professionelt resultat med et flot finish.

Få en smuk og moderne gulvbelægning med et polyurethan gulv

Både epoxy gulve og polyurethan gulve er kendt for deres holdbarhed og modstandsdygtighed. Men det er ikke kun dét, der har gjort dem så populære. De er nemlig også utrolig smukke og elegante.

Polyurethan gulve foretrækkes typisk inde i selve boligen, fx i stuen, køkkenet, kontoret eller soveværelset, mens epoxy gulve ofte foretrækkes i garagen eller kælderen. Det skyldes bl.a. at poluyrethan gulve er en smule blødere at gå på, men stadig har en rigtig god slidstyrke og holdbarhed.

Men polyurethan gulve er dog ikke kun praktiske – de er også enormt flotte og meget stilrene. De er særligt velegnede til at skabe et klassisk skandinavisk look eller den populære rå og industrielle New Yorker stil som er meget moderne og eftertragtet. Du kan desuden både vælge mellem en mat eller glansfuld finish samt et væld af mønstre og designs, alt efter hvad du foretrækker.

Hvis du skal bruge et gulvfirma i Nordsjælland til at lægge enten et epoxy gulv eller et polyurethan gulv i din bolig, så er det os, du skal vælge. Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med et slidstærkt og elegant gulv i Nordsjælland og omegn, som du vil få glæde af mange år fremadrettet.

Få en gratis og uforpligtende konsultation fra dit lokale gulvfirma i Nordsjælland

Vi indleder altid vores samarbejde med en uforpligtende dialog omkring dine specifikke behov og ønsker. Vi undersøger en bred vifte af faktorer, der kan påvirke omfanget af din kommende gulvbelægningsopgave.

Ved behov besøger vi gerne din adresse i Nordsjælland og omegn for en personlig inspektion af gulvet. Dette giver os et dybere indblik i, hvordan vi bedst kan opnå det ønskede resultat. Vores tilbud er selvfølgelig gratis og uforpligtende, selvom vi først foretager en fysisk inspektion af gulvet. Kontakt dit lokale gulvfirma i Nordsjælland i dag for at få et skræddersyet tilbud.

FÅ ET TILBUD
Udfyld formularen
Vi vender tilbage indenfor 24 timer

Indhent et tilbud her