Erfarent gulvfirma i Hillerød

Som et etableret gulvfirma i Hillerød specialiserer vi os i epoxy- og polyurethangulve (PU-gulve). Vores ekspertise strækker sig både til private hjem og erhvervskunder.

Gulvfirma i Hillerød med stor ekspertise

Hos Hviid Gulve er vi et gulvfirma i Hillerød med speciale i epoxy gulve og polyurethan gulve. Vi har mere end 8 års erfaring med gulvbelægninger, som vi lægger for både private og erhvervskunder i Hillerød og Nordsjælland samt hele Københavnsområdet. På den måde er du altid garanteret et flot resultat med fokus på kvalitet.

Når du vælger os, får du en erfaren, kompetent og ikke mindst servicemindet gulvlægger, som har fokus på at levere et resultat i absolut topkvalitet – hver gang. Vi har lagt gulve for et væld af kunder i Hillerød og omegn i både private boliger, garager, værksteder, kældre samt diverse erhvervsbygninger. Vi kommer også gerne forbi dig i Hillerød og lægger dit nye epoxy gulv eller polyurethan gulv. Det gælder uanset om du blot skal have nyt gulv i et enkelt rum eller i hele boligen. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os.

Hvis du er på udkig efter en gulvlægger i Hillerød med stor erfaring med epoxy gulve og polyurethan gulve, er vi derfor det oplagte valg. Kontakt dit lokale gulvfirma i Hillerød så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt. Vi udarbejder gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Professionel gulvbelægning i Hillerød til både private og erhverv

Epoxy gulve og polyurethan gulve er populære løsninger for både private og erhverv. Her får du nemlig et gulv, som er ekstremt slidstærkt og holdbart og som kan holde i rigtig mange år, selv med begrænset vedligehold. Faktisk så kræver disse gulvtyper ingen reel vedligeholdelse udover almindelig rengøring. Du får med andre ord ikke et mere praktisk gulv end et epoxy gulv eller et polyurethan gulv.

For private er særligt polyurethan gulve en populær løsning inde i selve boligen, da det er blødt at gå på og fås i et væld af farver, mønstre og designs. Mange vælger i stedet et epoxy gulv i deres garage, kælder eller værksted, da et epoxy gulv er en af de mest holdbare og slidstærke gulvbelægninger der findes.

Mange virksomheder vælger desuden også at få lagt enten epoxy gulv og polyurethan gulv, da det er løsninger som kan modstå høj trafik og krævende forhold. Det gør disse gulvtyper velegnede til alt fra restauranter og butikker til fabrikker, lagerhaller og værksteder.

Som et professionelt gulvfirma i Hillerød lægger vi gulve for både private og erhverv i hele Hillerød og omegn. Vi garanterer et resultat i topkvalitet hver gang og uanset hvor, gulvet skal lægges.

Gulvlægger i Hillerød med fokus på design og finish

Epoxy gulve og polyurethan gulve er særligt kendt for deres holdbarhed og slidstyrke. Men der er også tale om utrolig flotte, stilrene og elegante gulve, som kan skabe et tidløst og moderne look i enhver bolig. Både epoxy gulve og polyurethan gulve er ideelle valg til dig, som ønsker at skabe et ægte New Yorker look i din bolig eller et stilrent og tidløst skandinavisk udseende. Til disse formål fås der ikke bedre gulvløsninger.

Når vi hos Hviid Gulve lægger gulv har vi derfor ikke kun fokus på, at du får et stærkt gulv, som kan holde i mange år, men også på at du får et gulv som er flot, elegant og med et smukt finish. Vi rådgiver og vejleder dig gerne i valg af farver, mønstre og design, så du får et gulv, som matcher din bolig og din indretningsstil.

I modsætning til de fleste andre belægninger, er både epoxy -og polyurethan gulv meget økonomiske løsninger og markant billigere end fx de fleste trægulve. De har desuden den fordel, at skulle du blive træt af gulvets udseende, så kan de slibes ned og en ny belægning kan lægges ovenpå i en anden farve eller mønster.

Få en gratis og uforpligtende vurdering fra dit gulvfirma i Hillerød

Vi starter altid vores samarbejde med en uforpligtende samtale om dine behov og ønsker. Vi analyserer diverse faktorer, der kan påvirke projektets omfang med at lægge din nye gulvbelægning.

Hvis nødvendigt, kommer vi gerne ud til din adresse i Hillerød og omegn for at inspicere gulvet personligt. Dette giver os en dybere forståelse af, hvordan vi bedst kan opnå det ønskede resultat. Vores tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende, selv hvis vi skal foretage en fysisk inspektion af gulvet først. Ring til dit lokale gulvfirma i Hillerød i dag, og få et godt tilbud.

FÅ ET TILBUD
Udfyld formularen
Vi vender tilbage indenfor 24 timer

Indhent et tilbud her